onsdag, februari 4

Första skoldagen


Så var första dagen i skolan avklarad. Mycket intryck och många nya ansikten men inga klagomål och mycket skratt vid middagsbordet. Lukas träffade t.o.m en kille som gått på SCIS i Shanghai t.o.m HT08. Jennys lärare frågade henne från vilken stat i USA hon kom ifrån, Jenny fattade ingenting och sa att hon kom från Sverige. De tycker att hon har sån amerikansk accent och att det låter så gulligt. Jenny säger att de säger inte NO här utan NORE och att det lät konstigt. Pinsamt värre dessutom att komma i sina uniformer då hela klassen hade PE uniformen på sig i bådas klasser. Jenny har PE imorgon också och då blir det piketröja och shorts och egna gympaskor.

1 kommentar:

  1. Hej på er alla!! vi följer med spänning era äventyr Down under! Tycker att Jenny och Lukas var jättesöta i sina uniformer! (allt klär ju en skönhet)
    Här har vi det vanliga tråkiga sportlovsvädret men det är ju typiskt denna årstid! På tal om att köpa kryddor så är det ju tur att ni är proffs på att bygga era bopålar över världen, så det blir säkert supert som vanligt när pia bygger bo kram till er alla från vår lilla del av världen

    SvaraRadera