söndag, februari 15

Cykeltur och Poolparty

Idag har jag och Anders varit ute och cyklat i parken. Det kändes som rena regnskogen mellan varven. Det var även väldigt torrt på sina ställen och det hade t.o.m. brunnit på ett ställe. Tydligen någon galning som tuttat på i torsdags men 70 brandmän fick stopp på elden under natten till fredagen. Vi var ute i tre timmar och cyklade och vi såg massa vita kakaduor,korpar och någon form av storkar. Mycket folk som var ute och motionerade. På eftermiddagen blev vi hembjudna till Åsa på poolparty med korvgrillning. Det var vi och två familjer till där. Massa mindre barn och full rulle och väldigt trevliga kompisar hade de. Var hemma vid åtta då Jenny packade väskan för Camp imorgon. Hon tycker det ska bli så spännande.

2 kommentarer:

  1. Hej kompis.

    Det är så roligt att höra hur ni har det !!

    Skriver snart.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Vad avundssjuk man blir. Ute och cyklar i värmen. Här i Sverige är det vinterjacka som gäller. Såg just att det är runt 30 grader i Lappland. I Stockholm strax under 0-an.

    Men nu i helgen byter jag Sverigeklimatet mot Shanghaiklimatet. Då skall jag och ytterligare en person från Sverige åka till Shanghai för att kolla Infraröda produkter som vi vill sälja i Sverige. Anders har fixat mötena. Tack. Men jag såg att vädret i Shanghai är nästan likt Sverigevädret. Men vad gör det.

    SvaraRadera