lördag, juni 12

SHOP TIL YOU DROP

I juli´s nummer av "Shop til you drop" tidningen finns våra muffinsformar med.

torsdag, juni 10

Netball

Idag har Jenny haft "Netball" turnering. Jenny spelade i A-laget och det kom 2:a. Man kan inte tro att det är vinter här när man ser denna bild. De spelar i klänning och barbent. Jenny tycker det är jätte kul med denna Australiensiska sport. Man har en korg precis som i basket men den är fast på en pinne och ingen bräda bakom. Helt andra regler och sporten är hur stor som helt här.

söndag, juni 6

Animal Kingdom

Nu har Anders åkt till Sverige och jag har varit på bio med Tracey. Vi har sett "Animal Kingdom" en australiensisk film som handlar om en gangster familj i Melbourne. Den berättas från en tonårings perspektiv. Jätte bra skådespelare och väldigt trovärdig. Det handlade om en mamma och hennes söner och hur hon styrde och ställde och de bara infann sig i ledet. Se den om ni har möjlighet.

fredag, juni 4

Sex And The City 2

Ikväll har sex tjejer varit och ätit malaysisk mat, drukit Cosmopolitan och sen sett filmen "Sex And The City 2". Fantastisk mat och en underhållande film. Det har varit en jätte trevlig kväll med mycket skratt.

torsdag, juni 3

Footy team

Jenny har börjat spela "Footy" i skolan och tycker att det är super kul. Här finns nästan inga regler och man tacklas och det är en tuff sport. Jenny fick pris för "most determined player". Här är en del av skollaget som hon spelade med.