söndag, maj 30

Hotpot med Nicols

Idag har vi varit i Box Hill och ätit Hotpot med familjen Nicols. Massor med god mat och alla tyckte om det.

lördag, maj 29

Tjejer festklädda

Här är Jenny på väg på fest med sina kompisar .

söndag, maj 9

Morsdag i Australien


Familjen Nicole på våfflor med sylt och grädde. Ingen har sin mor i närheten så vi fick fira mig och Åsa istället. Kaffe ute på altanen i solen. Fortfarande varmt mellan varven trots höst. Ungarna spelade basket och gick på kängrufötter.

lördag, maj 8

Avatar

Nu har jag också sett den. Brukar normalt inte gilla såna här filmer men den var riktigt bra. Någon blandning av människa, apa och kattdjur. Fantastisk omgivning och massor av effekter. Om ni inte redan hunnit sett den så måste ni nog försöka se den. Vi hyrde den på dvd.

onsdag, maj 5

Nyklippt

Nyklippt och plattångad då ser man ut så här.

måndag, maj 3

Mimosaträd

Nu har det blivit maj månad och jag ska jobba heltid. Det är en tjej som har praktik så jag täcker upp för henne också. Perfekt då kommer det att gå snabbt tills vi åker till Sverige. Vid parkeringen där jag jobbar står det här stora mimosa trädet. Det luktar så gott varje gång jag ska hämta bilen. Det är flera stycken så man druknar nästan i doften och det är min favorit blomma när det gäller doft.

söndag, maj 2

De Andras Liv

Idag har vi sett filmen "De Andras Liv" som berättar om det otäcka systemet i forna Östtyskland. Det är tidigt 80-tal, den framgångsrika manusförfattaren Georg Dreyman och hans partner skådespelerskan Christa-Maria Sieland är interllektuella stjärnor i ett socialistiskt samhälle. De tänker och agerar dock inte alltid lojalt med de politiska system de lever i. En dag blir kulturministern intresserad av Christa. Han låter en Stasi agent vid namn Wiesler avlyssna deras lägenhet och under tidens gång blir Wiesler mer och mer fascinerad av deras liv och slutar att meddela allt som händer till sina överordnande. En mycket gripande och bra film. Har fått en massa priser.