fredag, april 30

Siste April Fest

Sista April Fest och nubbesångs tävling. Här är Oscar & Anders bidrag.

Skogsligistern
(mors lilla Olle melodi)
Mors lilla Olle i skogen gick, sågade granar fast han ej fick.
Sågade sju och en halv och gick hem, kokade op och renat av dem.
Mor fick nu se honom gav till ett vrål, kokar du skogen till ren alkohol?
Ja svarar Olle och allt som jag bränt det har Svenska Kyrkan till Valborg beställt.
SKÅL !!!!

Av 11 bidrag så vann såklart den här. Massor med god mat och mycket sång och nubbe. En väldigt lyckad kväll och hemma vid två. Hämtade upp en sjuk Lukas på vägen.

söndag, april 25

Vegie Bar

Idag har vi varit på promenad i Fitzroy kvarteren. Det känns väldigt mycket som söder i Stockholm. Många resturanger av olika slag och mycket folk på de flesta lunchtid en söndag. Vi hamnade till slut på en resturang som heter "Vegie Bar". En resturang med endast vegitariska rätter. Satt ute i solen och åt på en innergård. Jag åt pizza Sienna med karameliserad lök/paprika, halomiost och ruccola sallad. Anders åt Singapore nuddles utan kött.

lördag, april 24

Hot Tub Time Machine

Idag har vi varit och sett "Hot Tub Time Machine". En komedi men lite för mycket under bältet humor enligt vår smak. Hade sina stunder men inget man måste gå och se.

fredag, april 16

Date Night

Ikväll har jag och min man varit på date och kollat på "Date Night". En hysteriskt rolig film tyckte vi. Jag skratta så jag hade ont i magen när den var slut. Speciellt om man varit gift ett tag så känner man igen så mycket grejer och det blir helt hysteriskt roligt. Vi kan verkligen rekomendera den.

söndag, april 11

Bikeride from Hell

Det kanske inte syns på bilden men det var nog en av de värsta cykelturerna Anders har gjort. Kallt, blåsigt och regn. Mycket upp och ner och lågt gradantal på topparna. Fick värma sig på ett cafe inne i deras kök vid ugnarna för att de skakade så. Trodde han åkt vilse då han var borta 10 timmar.

lördag, april 10

Skjortor i mängder


Och många skjortor är det. Nu när vintersäsongen sätter igång så ska vinteruniformen på i skolan och då är det vit långärmad skjorta som gäller. Tur man kan stå framför tvn när det hänger en 25 skjortor och väntar på att bli strukna.

fredag, april 9

Maos Last Dancer

Idag har vi sett "Maos Last Dancer" på dvd. Det handlar om en kinesisk pojke som blir dansare i Kina. Efter många år blir han inbjuden att dansa i USA och vill sen stanna där vilket inte Kina vill. En fantastisk film som ni verkligen bör se.

torsdag, april 8

Fotografen

Vi var hos fotografen och tog lite bilder på barnen som ska användas i jobb syfte. Men en bild fick även mamma vara med på.

tisdag, april 6

Tälta

Jenny och Maggie tältar på altanen. Dock blev det inte hela natten för det började att spöregna och det blev översvämning inne i tältet. Nytt försök idag och då inne i vardagsrummet.

måndag, april 5

Flygande rävar


Den här stakaren har fastnat i elledningen och avrättats. De kommer i massor vid skymning och hänger i vårat träd på baksidan. Det är svårt att få bilder på dem normalt. De kallas för "Flying foxes".

söndag, april 4

The Last Song

Idag har jag och Jenny varit och sett "The Last Song" på bio. Ett drama om en familjs öde. Både två grät och vi tyckte att den var jätte bra.

Påskägg


Självklart blev det traditionella påskägg också men så här ser påskäggen ut här i olika storlekar. Choklad med färgat staniol papper runt.

fredag, april 2

Glad Påsk

GLAD PÅSK

Botaniska trädgården

Idag har jag och Anders varit i Botaniska Trädgården. Inte så mycket som blommar så här på sensommaren. Härlig dag att promenera i. Här ser man lite höga hus i bakgrunden.