tisdag, mars 30

The Bounty Hunter

Idag har jag och Jenny varit på bio och sett "The Bounty Hunter" med Jennifer Aniston och Gerald Butler. Lite förutsägbar men helt okej ändå. Bra skådisar så då blir det mesta underhållande men inget måste se.

fredag, mars 26

42år


Så har man fyllt år igen. Här har jag min nya födelsedagspresent på mig. Födelsedagen var super. På jobbet sjöng de och bjöd på choklad/karamell tårta och sen gick jag på bio med min man och såg "Green Zone" och sen gick vi och träffade lite folk från Anders jobb som ska flytta tillbaka till Brasilien. Fick kvällens komplimang också, de trodde jag fyllde 34år :) Den kommer jag leva länge på ska ni veta.

tisdag, mars 23

Husdjur


De här lilla husdjuret bodde inne i Lukas rum högst upp i hörnet vid taket. Hårig och långa ben så Anders slog upp om han var farlig........det var han inte och det stod också att många dödar dem för att man tror de är farliga så vi tog ut honom i en burk istället. Han kommer nog tillbaka igen ska ni se. Tur att Lukas inte tycker att de är äckliga alls.

lördag, mars 20

School Geek


Maggie och Jenny uppklädda för att gå på maskerad. De har klätt sig som "School Geek´s" men väldigt söta sådana. Jenny älskar att posera framför kameran som ni kan se. Det är dessutom Jennys födelsedag idag GRATTIS. Vi har varit och försökt hitta skinjacka och jeans men utan resultat. Vi får försöka en annan dag igen.

fredag, mars 19

Hannibal Lecter


Lukas är på väg till ett "Scary Party" och är klädd som Hannibal Lecter. Vi tänkte oss mera som bilden till höger men Lukas tänkte honom mera som en fri man. Kan ju bli lite jobbigt att äta om man ska ha den där masken på sig hela tiden.

torsdag, mars 18

Pias posé


Det här är en posé man ser mig i ganska ofta. Liggandes i den stora härliga soffan framför tvn och kolla serier eller filmer. Det är min trevliga man som tagit denna bild.

onsdag, mars 17

Precious

Ikväll har jag och Åsa varit och sett "Precious". Det var en jätte bra film men man lider verkligen med de människorna som lever som de i filmen. Så mycket elände som går i generationer. Förstår att den fick Oscars.

tisdag, mars 16

Its Complicated

Idag är det bio-tisdag och jag har varit på bio med Andrea och sett "Its Complicated" med Merryl Streep, Alec Balwin och Steve Martin. En bra och rolig film. Kan tänka mig att många som varit i samma situation som Merryl/Alec har haft samma tanke som filmens budskap. Kan verkligen rekomendera att se den.

söndag, mars 14

På väg hem

Så var en härlig tjejhelg i McCrae slut. Här är vi på väg hem mot Melbourne igen.

lördag, mars 13

14-års fest


Klart man ska ha fest när man fyller 14år. Jenny bjöd in 30 vänner och hade fest på vår baksida i härligt sommarväder. Snurra flaskan, ryska posten och mycket musik och dans. Festen var super lyckad och Jenny var super nöjd. Många fina paket fick hon också.

Shopping i Sorrento

Tjejlunch och shopping i Sorrento. Härligt väder, god mat och trevligt sällskap vad mer kan man begära.

tisdag, mars 9

Dear John

Tisdag och biodax. Idag har jag varit och sett "Dear John". En kärleks berättelse som tog en helt annan riktning än man hade väntat sig. En härlig film och man önkar att man var 20år igen. Helt klart sevärd om man gillar kärleksfilmer.

Grön


Idag har det varit friluftsdag och då har det varit simning på schemat. Jenny var med i det gröna laget vilket inte gick att ta miste på när hon gick till skolan imorse. Här gör man inget halvdant utan man klär sig fullt ut även naglarna var gröna.

söndag, mars 7

X-box

X-boxet har varit trasigt lääääääänge här i vårat hus. Nu har Lukas lånat ett nytt X-box av en kompis så nu spelas det igen. Då ser "grottan" ut så här. Lukas, Raaj, Boon och Anders.

lördag, mars 6

Hagelstorm


Idag har vi haft hagelstorm. Först började det blåsa och låta konstigt. Sen blev det ett konstigt mörker och helt plötsligt for det stora hårda hagelbollar från luften. Vi trodde att fönstrena skulle gå sönder, vilket oväder. Anders flyttade vår bil så den stod under ett stort träd så det inte skulle bli bucklor på lacken. Sen kom regnet i massor vill jag lova. Det höll på hela natten. Översvämningar och mycket skador i Melbourne.

tisdag, mars 2

The Blind Side

Idag har jag varit på bio och sett "The Blind Side" med Sandra Bullock. En film man bara måste se. Hon är tippad att få en oscar för sin roll och det tror jag hon kommer att få. Tim McGraw som spelar Big Mike spelar suveränt. En film med mycket värme och omtanke. Den är baserad på en sann historia. Skulle gärna se om den igen.

måndag, mars 1

Melbourne Museum

Idag har jag och Christer varit på Melbourne Museum. Jag som inte är så förtjust i museum tyckte det var jätte bra. Vi gick även på en guidad tur som tog en timme med en jätte bra guide. Spenderade fem timmar totalt. Museumet är indelat i sex delar, Melbourns historia, Urinvånarna, Body & Mind, Regnskogen, Dinosaurius och Djurliv. Mycket modern teknik med bildskärmar och data räkningar. Ett måste om ni besöker oss. Jag måste ta dit resten av familjen en dag.